Dan Negru, DEZVALUIRI NEBANUITE: „Mă așteaptă ani grei…” Ce HOTARARE a luat celebrul prezentator TV!

Foto: Adrian Staicoviciu_Mediafax
Dan Negru, DEZVALUIRI NEBANUITE: "Mă așteaptă ani grei..." Ce HOTARARE a luat celebrul prezentator TV!

Dan Negru are planuri uriase pentru urmatoarea perioada! Celebrul prezentator TV a facut dezvaluiri despre proiectul sau, dar si despre frumoasa lui familie, de care a fost mandru intotdeauna si pe care a hotarat sa 0 tina ascunsa de ochii curiosilor. 

„M-am apucat de doctorat. Sunt de abia la primul pas, sunt vreo trei ani de zile, mă aşteaptă ani grei, dar sunt abia la primul pas. Acolo s-ar putea sa fiu la sufletul petrecerilor„, a spus Dan Negru la „Star Matinal”

„Ai mei stau departe de luminile astea, nu mi-am dus copiii niciodată într-un show de tv. Am prieteni celebri şi care vin la mine acasa şi pe care copiii mei nu i-au cunoscut de la tv, habar nu au că sunt faimosi. I-am ţinut departe, soţia mea n-are nicio legătură cu lumina reflectoarelor, are un refllector, dar în cabinetul stomatologic„, a spus Dan Negru, potrivit Libertatea.

Dan Negru si-a inceput cariera in anul 1991 la Radio Timisoara, dupa care a lucrat la TVR Timisoara in anul 1994. In prezent, este moderator TV la Antena 1, inca din anul 1999, unde a lucrat pe acest post timp de 16 ani consecutiv.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X