Dan Negru a rabufnit! Prezentatorul TV a spus lucrurilor pe nume: “Bagati-va litoralul in …”

Profund deranjat de conditiile de cazare si preturile uriase de pe litoralul romanesc, Dan Negru a postat pe pagina sa de socializare un mesaj in care critica dur situatia din tara noastra.

Dan Negru sustine ca o noapte de cazare la un hotel de cinci stele din Mama ajunge la pretul de 1038 euro, adica mai mult decat ar costa o noapte in Saint Tropez.

„La un hotel din Mamaia care are azi 5 stele, dar care a fost construit în epoca comunistă, cazarea pentru noaptea de sâmbătă pe duminică costă 1038 euro ! Într-una din stațiunile de fiță ale Europei, la Saint Tropez, tot pentru aceeași noapte și tot la 5 stele găsești cazare cu 700 sau 900 de euro ! Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat “Nea Marin Miliardar” dar aș fi curios dacă Draga Olteanu Matei , Veta lu nea Marin – ultima supraviețuitoarea a filmului – și-ar permite un sejur acolo? așa cum Belmondo la 86 de ani îşi permite să stea vara în hotelurile de 5 stele din Saint Tropez! Când l-am invitat pe Sergiu Nicolaescu la un Revelion și i-am spus ca filmările durează 3 zile mi-a răspuns supărat: “. Azi cazarea l-ar fi costat mai mult decat filmul ? Băgați-vă litoralul in …?”, a scris revoltat Dan Negru pe contul de socializare.