Dan Negru a lansat un nou atac pe tema coronavirusului! Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru a avut recent o reacție surprinzătoare pe tema coronavirusului. Vedeta TV a explicat care sunt interesele mediatizării noului virus declanșat în China.

„Și RTNC (Televiziunea Națională din Congo) e în breaking news de coronavirusu. La ei, în Congo, anul trecut au murit 6000 de copii într-o epidemie de pojar! N-a vorbit nimeni despre asta. În Afganistan, mor anual 30 mii de copii din cauza înfometării. OMS zice că 300 de copii mor de foame în fiecare oră în toată lumea. Fără breaking news!’ a scris prezentatorul, revoltat, pe contul său de socializare.

România e campioana Europei la TBC. Tot contagioasă și tot potențial fatală

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

„Ați văzut la noi vreun breaking news despre „boala sărăciei’ cu care au fost înregistrați 11 mii de români anul trecut? România e campioana Europei la TBC. Tot contagioasă și tot potențial fatală. Știu, una vindecabilă și alta încă nu. Dar când coronavirusul va trece, România va rămâne campionă la tuberculoză. Și ăia 300 de copii vor continua să moară de foame în fiecare oră. Tot fără breaking news-uri…”, a mai precizat vedeta de la Antena 1.

Dan Negru a mai revenitcu o explicație: „După ce Netflixul și online-ul au bubuit în ultimii ani televiziunea clasică, cornavirusul a readus audiențe uriașe ecranelor TV clasice din toată lumea. Așa arată sondajele din Italia, Franța, China, Anglia, Germania. Adică, țările unde televiziunea clasică scădea.

În Italia, știrile și-au triplat audiența cu ajutorul coronavirusului și în China numărul telespectatorilÎn România, profesorul Streinu Cercel spunea ieri că virusul coronavirus e de 10 ori mai slab decat virusul gripal. Și de mii de ori mai promovat. OMS a reamintit ieri că gripa normală face 60 mii de morți anual în Europa. Doar că morții de gripă clasică fac audiențe mai mici decat bolnavii-sănătoși de coronavirus”, a încheiat Dan Negru pe Facebook.