Dan Negru a dezvaluit care este CHEIA SUCCESULUI! Prezentatorul TV a spus lucrurilor pe nume: „Refuzurile mi-au salvat cariera!”

Dan Negru a dezvaluit care este CHEIA SUCCESULUI! Prezentatorul TV a spus lucrurilor pe nume: „Refuzurile mi-au salvat cariera!”
Dan Negru a dezvaluit care este CHEIA SUCCESULUI! Prezentatorul TV a spus lucrurilor pe nume: "Refuzurile mi-au salvat cariera!"

Dan Negru a dezvaluit care este CHEIA SUCCESULUI! Prezentatorul TV a spus lucrurilor pe nume: „Refuzurile mi-au salvat cariera!”

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti prezentatori TV din Romania! In cadrul unui interviu acordat pentru Libertatea, Dan Negru a marturisit cum a reusit sa ramana de-a lungul anilor in atentia publicului, dar si in topul audientelor, dezvaluind astfel cheia succesului.

–Libertatea: Ți-ai imaginat vreodată că vei deveni un prezentator TV atât de cunoscut și apreciat?

-Dan Negru: E mult spus celebru. Trăim într-o țară în curs de dezvoltare, care încă nu are maturitatea unui showbiz sau a unei piețe media. În primul rând, e o piață în care meseria de prezentator TV nu există, oricine o face, de la actori la cântăreți sau magicieni.

A fi celebru pe piața asta media nu e o onoare, pentru că nu e mare brânză să fii un prezentator mai bun decât un cântăreț sau actor fără experiența televiziunii. E dificil să faci asta în America sau în Europa civilizată unde Carlo Conti se duelează cu un prezentator de talia lui, Paolo Bonolis. E o concurență reală și loială. Singura competiție reală pe piața de TV e între Esca și Berecleanu, două profesioniste adevărate care împart aceeași meserie.

Eu, de Revelioane de exemplu, m-am bătut în audiențe cu prezentatori care erau cântăreți, maneliști, actori sau bucătari. Așa că aștept o piață media matură.

-De-a lungul timpului, au existat formate TV pe care le-ai refuzat? De ce?

-Am devenit cunoscut în lumea televiziunii datorită refuzurilor, a formatelor pe care le-am refuzat. Refuzurile mi-au salvat cariera. Am acceptat doar formatele pe care am știut că le pot performa. Dacă aș fi acceptat tot ce mi s-a propus eram de mult ieșit din lumea televiziunii. În breasla asta, odată ajuns cunoscut, e foarte important să știi să spui NU.

-Dar vedete pe care ai decis să nu le mai inviți în emisiune?

-Unul din marile mele regrete e că n-am știut să refuz să apar în show-urile TV lângă personaje îndoielnice, chiar dacă am încercat să atenuez șocul chemând în toate producțiile mele marile legende ale României. Dar, din păcate, ăsta este și eșecul breslei mele, a televiziunii în general care, în anii de după revoluție, a inventat vedete care n-aveau ce să caute la televizor. Poate și de asta televiziunea din România, ca fenomen, nu are onorabilitatea pe care o are televiziunea din America sau din restul Europei. Uneori cred că noi, ca breaslă, am făcut mai mult rău decât bine în perioada de după revoluție.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X