Dan Diaconescu, aparitie senzationala! Fostul patron al OTV si-a facut aparitia aparitia la primul eveniment monden, dupa ce a fost eliberat din penitenciar.

Vedetele prezente la Revelionul Artistilor au ținut morțiș să se fotografieze cu Dan Diaconescu, omul de televiziune care a dat naștere fenomenului OTV.

Anul trecut, fostul patron de televiziune a rămas fără sediul OTV, din Bulevardul Preciziei, dar și fără cele nouă terenuri pe care le avea. În acest moment, Dan Diaconescu este un om fără avere.

Toate terenurile, plus sediul OTV fuseseră cumpărat de Dan Diaconescu în anul 2009, însă instanța de judecată a decis ca proprietățile să revină la vânzătorul inițial, o societate deținută de omul de afaceri Marius Locic.

Dan Diaconescu nu mai poate fi executat silit.

Citește și: Florin Piersic, raspuns de milioane pentru cei care spun ca arata rau: "Eu ma tin de femei"

Urmare a măsurii dispuse de judecători, ANAF, două bănci și un dezvoltator imobiliar la care Dan Diaconescu era dator au rămas „cu buza umflată”. Magistrații n-au făcut altceva decât să anuleze executările silite ale creditorilor. Nemaiavând drept de proprietate asupra bunurilor, Dan Diaconescu nu mai poate fi executat silit.