Dan Diaconescu a făcut anunțul! Detalii de ultimă oră: „Aștept cu mare nerăbdare…”

„Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a spus Dan Diaconescu pentru cancan.ro, când a fost întrebat în privința revenirii sale la TV.

După pedeapsa ispășită, Dan Diaconescu, în vârstă 51 de ani, a fost nevoit să stat departe de micul ecran. Însă imediat ce îi va expira interdicția pe care o are acum, omul de televiziune așteaptă cu nerăbdare să i se ridice bariera și să poată reveni din nou pe sticlă. Conform surselor Capital, el ar dori să reia formatul OTV și i-ar plăcea să revină la Rtv, unde a mai fost angajat.

Citește și:

Reamintim că Dan Diaconescu a făcut furori la OTV. În tot acest timp, ziaristul și-a înființat și un partid politic, unde a obținut un scor uluitor la acel moment. Între timp formațiunea s-a destrămat și aleșii au migrat pe la alte partide, conform Capital.

Dan Diaconescu a fost condamnat la închisoare în anul 2015, la 5 ani și 6 luni, iar în urmă cu doi ani de zile a reușit să obțină eliberarea. Cu toate acestea, celebrul om de televiziune are interdicție la TV, în contextul în care el a fost acuzat de șantaj realizat fix prin acest mijloc de comunicare în masă.