Dan Capatos, mesaj pentru George Burcea! Dupa ce sotul Andreei Balan a scris o postare adresata celor care il critica, prezentatorul TV dat o replica transanta.

Recent, George Burcea a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre separarea de Andreea Balan, dar si despre episodul in care a fost prins drogat la volan.

George Burcea a lansat vorbe acide celor care l-au criticat, printre acestia fiind si Dan Capatos.

Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…)

“Soarta lui George Burcea mă interesează aşa cum mă interesează soarta găinilor lui tata pe care nu are cum să le mai taie. Adică nu e interesant. Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan (…) Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă!”, a spus Dan Capatos în emisiunea “Xtra Night Show”, de la Antena 1, pe care o prezintă.

Dan Capatos, mesaj pentru George Burcea: “Poate trecea fiul meu prin faţa maşinii…”

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

“Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează! Poţi să tragi roabe de cocaină, dar mergi pe stradă! Avem exemplificarea la băiatul lui Gino! L-a băgat pe Gino în pământ cu momentul ăla…Poate trecea fiul meu prin faţa maşinii şi tu îl vedeai ca pe Pokemon! Ne interesează ca aceste controale să fie de sute de mii de ori mai dese”, a mai spus prezentatorul tv, potrivit DcNews.