Dan Bursuc, REACȚIE FĂRĂ PRECEDENT după scandalul izbucnit la Gala Premiilor Gopo. „Așa mi s-a cerut din partea organizatorilor…”

Dan Bursuc, REACȚIE FĂRĂ PRECEDENT după scandalul izbucnit la Gala Premiilor Gopo. „Așa mi s-a cerut din partea organizatorilor…”
Dan Bursuc, REACȚIE FĂRĂ PRECEDENT după scandalul izbucnit la Gala Premiilor Gopo. „Așa mi s-a cerut din partea organizatorilor...”
Autor:

Dan Bursuc, compozitor, producător muzical, șef de orchestră și clarinetist român de etnie romă, în vârstă de 48 de ani, se arată profund întristat de scandalul izbucnit la Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, unde trupa pe care o conduce a cântat două piese pe scena Teatrului Național.

Trupa condusă de Bursuc, Kana Jambe, care a avut o apariție scurtă în filmul „Soldații, a fost ținta unor critici dure venite din partea celor care au urmărit evenimentul. Câțiva actori nemulțumiți de acest moment nu au apreciat genul muzical abordat și nici vestimentația și au părăsit sala.

„Nu pot să girez cu prezența mea un asemenea moment”, a spus Iulia Lumânare, una dintre actrițele care a ieșit din sală.

După situația de la Gala Premiilor Gopo care a generat reacții de indignare, Dan Bursuc a avut prima reacție: „Nu ne-am prezentat într-un fel aiurea. Ne-am prezentat destul de frumos. În ceea ce priveşte costumaţia acelui solist, care a apărut în maiou, trebuie să spun că așa mi s-a cerut din partea organizatorilor: Să apară în vestimentaţie de genul acesta. Îmi pare rău, eu intenţionez întotdeauna să ridic tinerii de la şcoala mea, să le creez un viitor frumos, să devină şi ei cineva, un bun al societăţii noastre, indiferent ce gen muzical cântă. Pentru toată lumea există fani şi ascultători. Dacă eşti negru trebuie să fii dat afară sau nu ai voie să asculți… sau trebuie să fim blonzi şi roşii în obraji ca să cântăm la Teatrul Naţional?”, a spus Dan Bursuc pentru DC News.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X