DAN BORDEIANU- campion la karting

Actorul a urcat pe podium la echipe în cadrul primei ediţii a Cupei La volan

DAN BORDEIANU- campion la karting
DAN BORDEIANU- campion la karting

Dan Bordeianu este un artist plin de surprize. Actorul a participat, în acest week-end, la prima ediţie a Cupei „La Volan”, organizata pe circuitul de la Amckart. Pentru Dan, aşa cum i-a mărturisit Anei Cristina Călin, prezentatoarea emisiunii „La Volan”, difuzată sâmbătă, de la 10.30, la Digi24, a fost vorba doar despre…distracţie. “E o competiție, dar eu am venit să mă distrez. Fetele păreau drăguțe când le priveam din față, nu am oglindă retrovizoare. Am depășit câteva și le-am admirat din față”

Dan Bordeianu şi-a luat  în serios rolul şi a reuşit să urce pe locul 2 pe podium la categoria bărbaţi, şi, alături de vedeta Digi24, Ana Barbu, să ridice deasupra capului trofeul la categoria echipe. „Am caştigat o cupă, e absolut minunat. Am avut alături şi o coechipieră talentată şi frumoasă, aşa că nu aveam cum să ratăm prima poziţie. O să pun bine cupa acasă, la loc de frunte”, spune Dan Bordeianu.

Prima ediţie a Cupei La volan, organizată de emisiunea „La volan”, difuzată la Digi24, a avut loc pe circuitul de karting de la Amckart şi a fost un real succes. La start s-au înscris sportivii Alina Dumitru şi Florin Bratu, actorii Dan Bordeianu şi Alina Grigore şi cântăreţii Raluka şi What’s Up, alaturi de vedetele Digi24, Utv si Digi Sport.rting de la Amckart.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X