evzmonden.ro Web analytics

Dan Bittman, MESAJ INCREDIBIL pentru DIVA de Monaco: “Să nu uite că eu am dus-o dincolo de nori…”

Dan Bittman, MESAJ INCREDIBIL pentru DIVA de Monaco: “Să nu uite că eu am dus-o dincolo de nori…”
Dan Bittman, MESAJ INCREDIBIL pentru DIVA de Monaco: "Să nu uite că eu am dus-o dincolo de nori..."

A fost o poveste de iubire frumoasă între cele două vedete care s-a terminat la fel de frumos. Dovada fiind faptul că au rămas şi astăzi buni prieteni.

Dan Bittman a vorbit din nou despre relația pe care a avut-o cu ani în urmă cu Mihaela Rădulescu şi spune că au rămas în relații bune, iar din când în când îi mai dă şi sfaturi când vorbesc la telefon.

Dan Bittman și-a spus și părerea despre relaţia acesteia cu Felix Baumgartner, într-o emisiune la Antena 1, și i-a transmis Mihaelei Rădulescu un mesaj:

„Mihaela m-a întrebat dacă să facă pasul, eu am fost de acord, dar eu i-am spus că el chiar dacă a sărit din stratosferă, eu am dus-o dincolo de nori, să nu uite chestia asta”.

„S-au schimbat femeile în ziua de astăzi. Sunt mai aranjate, mai frumoase, mai duse la sală, dar şi mai pretenţioase. Cred că sunt la fel de abordat, dar trebuie să ai ceva în buzunare care să foşnească”, a mai spus Dan Bittman în emisiunea TV.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X