Dan Bittman este de nerecunoscut! Pentru ca a decis sa nu lase timpul sa isi puna amprenta pe aspectul sau, artistul a luat o decizie radicala.

Dan Bittman s-ar fi dus în secret, în Turcia, pentru această intervenție estetică. Deși astfel de operații au devenit obișnuite și la noi, aproximativ la același preț, artistul, în vârstă de 57 de ani, a preferat o clinică de profil din Turcia, cel mai probabil pentru discreție, scrie Libertatea.

Deși nu era vizibil că ar fi avut probleme cu podoaba capilară, solistul, recunoscut pentru atenția ce o acordă imaginii sale, nu a așteptat până în ultimul stadiu al calviției și a considerat că e momentul potrivit să urmeze acest procedeu acum, mai notează sursa menţionată.

Nu s-a mai afișat cu podoaba capilară la vedere

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

În ultimele zile, după intervenție, Dan Bittman nu s-a mai afișat cu podoaba capilară la vedere, întrucât trece prin transformări vizibile, acum. Mai exact, după cum se vede și în fotografii, artistul a purtat fes , iar acum este tuns foarte scurt, așa cum este procedura, după o astfel de intervenție.