Dan Badea, dezvăluire inedită. E celebru în România, în special cu momentele de stand-up comedy. Însă zâmbetul îi piere o data ce urcă pe scena de la iUmor . Mai exact, actorul de comedie are mari emoții. Care este cauza?

Dan Badea, prezentatorul show-ului iUmor, emisiunea care va fi difuzată începând din 22 februarie, la Antena 1, a povestit tuturor ce simte când apare în fața juraților în calitate de invitat special.

Dan Badea, dezvăluire inedită: Chiar și eu am emoți”

“De fiecare dată când urc pe scena iUmor am emoții. Încerc să le dau aripi concurenților și să îi fac să conștientizeze cumva ce urmează să se întâmple pe scenă și care sunt diferențele între o sală de stand-up și platoul de filmare iUmor. Consider că sunt ușor avantajați cei care nu au mai fost în săli de stand-up, pentru că reperele noastre se bazează pe public, iar la iUmor este un platou de televiziune, publicul este departe, nu se creează acea intimitate și acea conexiune.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Am urcat pe scena iUmor, dar când ajung în fața juraților chiar și eu am emoții și aștept reacția lor și a publicului. Dacă reușești la iUmor să stârnești râsete, să îți faci numărul bine, nu există sală din țara asta pe care să nu o poți cuceri!”, a declarat Dan Badea, prezentatorul iUmor.