}

Dan Badea a devenit TATIC! Iata primele DEZVALUIRI: „E o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte!”

Dan Badea a devenit TATIC! Iata primele DEZVALUIRI: „E o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte!”
Dan Badea a devenit TATIC! Iata primele DEZVALUIRI: "E o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte!"

Dan Badea, prezentatorul emisiunii iUmor de la Antena 1 a devenit tată pentru prima dată. Soția acestuia, Mădălina, a născut săptămâna trecută un băiat.

„De duminica trecută sunt tatăl lui Arias Dan. De o săptămână suntem acasă, suntem bine. Mădălina se simte extraordinar. E o perioadă minunată și încă ne adaptăm împreună! M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit. E o minune pe care nu o pot descrie în cuvinte!”, sunt declarațiile proaspătului tătic.

Venirea pe lume a micuțului a mobilizat întreaga familie, iar Dan și Mădălina Badea se adaptează treptat noului stil de viață. „Deocamdată doarme mai bine decât ne așteptam. Din ce ne povesteau alți părinți ne temeam că nu o să dormim mai deloc. Ne ajută și părinții, mama lui Dan e alături de noi”, a povestit proaspăta mămică.

Dan Badea poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, la Antena 1, în cadrul emisiunii iUmor, pe care o prezintă alături de Șerban Copoț.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X