Dan Alexa a rupt tăcerea după marele scandal. S-a întâmplat la trei luni după ce a fost lovit de Anamaria Prodan

Deși au trecut trei luni de când Dan Alexa, ultima dată antrenor de la Astra, a fost lovit cu pumnul în față de Anamaria Prodan, el a fost pus în situații la care nu se aștepta. El a povestit că foarte multe femei îl opreau pe stradă pentru a-i mulțumi că nu a ripostat.

Dan Alexa a rupt tăcerea după marele scandal

„Partea haioasă este că mult timp după aceea foarte multe femei mă opreau pe stradă să-mi mulțumească și să mă aprecieze. Oare de ce? M-au deranjat mulți oameni care mă cunosc și spuneau că am pierdut vestiarul.

Citește și:

Am vorbit cu Mircea Lucescu despre acel episod și mi-a spus să stau liniștit, că i se poate întâmpla oricui așa ceva. Ba o nevastă de fotbalist care nu e folosit, ba alte asemenea momente neprevăzute. Nu știu dacă nea Mircea a pățit așa ceva sau altcineva, dar și acum la fel aș proceda”, a spus Alexa, la Radio Sport 1.

Reamintim că Anamaria Prodan a comentat gestul la GSP Live: „A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de-asta nu a ripostat.

Citește și:

Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta.

Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”.