Dakini Festival în România. Un festival la Marea Neagră, în Tuzla

Dakini Festival în România. Un festival la Marea Neagră, în Tuzla
Dakini Festival în România. Un festival la Marea Neagră, în Tuzla

Dakini Festival 2017 va fi cea mai mare petrecere în aer liber de pe litoral care se va întinde patru zile. Festivalul va avea loc pe plaja Tuzla unde vor fi amenajate trei scene, iar muzica va răsuna non-stop. La eveniment vor lua parte peste 100 de DJ-ei ce se bucură de prestigiu la nivel mondial. Pe cele trei scene vor evolua trei stiluri de muzică diferite, şi anume micro-house, psy-trance şi chill. De asemenea, la eveniment vor lua parte spekeari din India şi din Peru. Vor avea loc şi ateliere de sănătate, arhitectură în cadrul cărora mai mulţi studenţi îşi vor prezenta proiectele şi expoziţiile.

Întreg evenimentul va fi securizat, iar lângă scene va fi amenajat şi o zonă de camping. O experienţă unică, de 4 zile şi nopţi, eco-friendly – o societate ad-hoc constituită, în jurul atelierelor de artă şi creaţie; yoga şi muzică, care se desfăşoară la Malul Mării Negre, în locul cunoscut drept Plaja Tuzla, Constanţa, România, din 29 iunie până în 2 iulie 2017. 15 hectare din cea mai neatinsă, virgină şi sălbatică plajă din Europa vor fi asaltate de petrecăreţi. 100 de arişti vor performa pe cele 3 scene, respectiv: chill/live, micro-house şi psy-trance.

Festivalul Dakini s-a născut din dorința de a împărtăși participanților o abordare diferită asupra vieții, libertății de exprimare și manifestare, acceptare și toleranță; toți participanții bucurându-se pe intreaga durată a acestuia de experiențe inedite, la care se vor adăuga valorile transmise cât și bucuria de a petrece timp în sânul naturii, pe malul mării. Festivalul Dakini dorește sa îndrepte atenția participanților și către mediul înconjurător, oferind toate avantajele unui festival de mare anvergură: zonă de camping, yoga village, zonă de restaurante și baruri, zonă dedicată copiilor; zone de ateliere, parcare gratuită.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X