”Daca te ridici si pleci, daca renasti din cenusa, viata va deschide pentru tine un nou capitol!” Acesta este sfatul celebrei Tina Turner pentru femeile prinse in capcana unei relatii abuzive. E un sfat desprins din propria sa experienta…

Tina Turner ramane ”Regina rock-ului”. A vandut milioane de discuri, are milioae de fani, a avut succes in cariera dar viata personala i-a fost plina de suferinta. A avut o relatie de cosmar cu primul sot, muzicianul Ike Turner.
Bataile erau aproape zilnice si de multe ori se intamplau in fata copiilor sau chiar inainte de spectacol. Vedeta isi aminteste ca, de la loviturile primite peste fata si de la nasul spart de multe ori, simtea gust de sange in timp ce canta.

Citește și:

Au divortat in 1976 dar Tina Turner nu a uitat cosmarul pe care l-a trait.
”Nu cred ca voi putea sa il iert vreodata pentru tot ce mi-a facut…” declara artista intr-un interviu. Si rostea aceste cuvinte la mai bine de 12 ani de la moartea fostului sot.

Dupa ce a divortat de Ike, Tina Turner a avut puterea sa o ia de la capat. S-a reinventat, a devenit ”Regina Rock-ului”, dar fericirea in viata personala a venit mai tarziu.
La 73 de ani s-a casatorit cu producatorul muzical Ewin Back, dupa o relatie de aproape trei decenii.

Din pacate, Tina s-a imbolnavit grav. La scurt timp dupa nunta, vedeta a facut un atac cerebral. Apoi s-a imbolnavit de rinichi si a fost diagnosticata cu cancer.
Cel care i-a salvat viata a fost sotul, care, in 2017, i-a donat un rinichi. In prezent, cei doi locuiesc in Elvetia.

Citește și:

„Am trăit un mariaj groaznic care aproape m-a distrus, dar am mers mai departe. Privesc în urmă şi înţeleg de ce karma mea a fost aşa cum a fost. Binele a venit din rău. Şi nu am fost niciodată atât de fericită cum sunt azi” declara cantareata in cartea sa autobiografica, ”Tina Turner: My Love Story”.

Sfatul Tinei Turner pentru femeile prinse in capcana unei relatii abuzive:
”Daca te ridici si pleci, daca renasti din cenusa, viata va deschide pentru tine un nou capitol!”