Dacă te-ai uitat la Liceeni, NU ai cum să nu îţi aduci aminte de Şerban! Uite cum arată acum îndrăgitul ACTOR

Dacă te-ai uitat la Liceeni, NU ai cum să nu îţi aduci aminte de Şerban! Uite cum arată acum îndrăgitul ACTOR
Dacă te-ai uitat la Liceeni, NU ai cum să nu îţi aduci aminte de Şerban! Uite cum arată acum îndrăgitul ACTOR

Tudor Petruţ este nepotul unui mare actor, Emanoil Petruţ şi el însuşi actor cunoscut publicului din seria de succes “Liceenii”, dar şi din filmul “Păstrează-mă doar pentru tine”, unde a jucat alături de Catrinel Dumitrescu.

Chiar dacă pentru tânărul actor se anunţa pe atunci o carieră promiţătoare în România, dupa Revolutie, Tudor Petruţ a ales să trăiască pe pământul Statelor Unite ale Americii. S-a făcut şi acolo cunoscut ca artist, prin apariţii într-o serie de reclame de succes, difuzate chiar şi cu ocazia Super Bowl-ului, interpretând personajul Peggy, scrie Adevărul.

În SUA, când nu joacă în reclame, Tudor Petruţ este profesor la un liceu din Los Angeles, unde predă algebra. Şi la aproape 30 de ani de la rolul din “Liceenii”, Tudor n-a uitat-o pe Isoscel, profesoara de matematică.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • OK. CEI CARE TRAIM AFARA SI PRIN PREAJMA ACESTU ARTIST STIM BINE ADEVARUL. UN ADEVAR CARE DOARE PRIVIND ACEST OM FARA RUSINE FARA BUN SIMT. AROGANTA IMPARDONABILA VENITA DE LA UN PROFITOR CARE A AJUNS IN AMERICA CASATORIT CU FICA UNUI SECURIST. A DIVORTAT SI A TRAS CIT A PUTUT SA SEDUCA PE X PE Y CARE AVEAU BANI SI O SITUATIE. LOCUIA SI LOCUIESTE PE LA DIVERSI CARE NU II CER CHIRIE. ESTE DIVORTAT SI A FOST SUPLINITOR LA NISTE SCOLI CE PE PERIOADA DE VARA NU AVEAU CURUSURI SI NICI NU DADEAU BANI. IMPORTANT NU ESTE CE CREDE EL DESPRE EL UN VADIMIST UN OM CARE SE BAGA PRIN ORICE CA SA FIE JURNALISTI CU TOT FELUL DE ECUOSOANE MAI AJUNGE PE LA CHICAGO SA PREZINTE MUZICI POPULARE. FUDULIA LUI IL FACE RIDICOL. AVIND SI DARUL BAUTURII SI INCONJURAT DE TOT FELUL DE CHIBITI CARE IL ASCULTA CA DOAR II DUCE PE LA TOT FELUL DE PARVENITI CARE II FAC SLUJI IL ARUNCA IN DERIZORIU. COLEGI DE LA NOTTARA AU VENIT SI LE ARUNCA MINCAREA IN PUNGI LA MISTO UMILINIDU-I. VENIT TOT DIN TARA TOT FELUL DE FOSTI COLEGI II DUCEA PRIN CASELE UNORA DIND DE INTELES CA ESTE CASA LUI CU NISTE CARTI PUSE PE ACOLO CU O LUMINARE APRINSA… MINTIND LA GREU. NU CREDETI VENITI SA-L VEDETI. ASA CA OMUL NU ESTE EMIGRANT CI UN OPORTUNIST A CARUI FAMILIE CRED CA FAC SLUJI SI AZI LUI VADIM. ASA ZISI PATRIOTI FALSI SI TOTUL PINA ISI BEA MINTILE SI NU MAI STIE DE EL.. SICTIR !

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X