Dacă Andrei Gheorghe ar vedea asta, s-ar răsuci în mormant! Uite ce a făcut fiica lui,  Katarina Dyer.

Dacă Andrei Gheorghe ar vedea asta, s-ar răsuci în mormânt! La aproape doi ani de la dispariția lui Andrei Gheorghe, Katarina, fiica regretatului om de televiziune, a făcut un lucru pe care tatăl ei nu l-ar fi făcut niciodată.

Katarina a primit în casa echipei emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV și le-a arătat tuturor obiectele realizatorului de radio și TV.

„Dacă el știa că noi avem acum reporteri aici…”

„Dacă el știa că noi avem acum reporteri aici, probabil ar fi avut o mare problemă cu asta, pentru că el era foarte intim și avea o reținere față de a-și arăta toate obiectele și lucrurile pe care le-a strâns”, a spus din capul locului Katarina, fiica vitregă a fostului realizator TV.

Citește și:

În vârstă de 20 de ani, Katarina Dyer este cântăreață și în urmă cu câteva zile s-a cununat civil cu iubitul ei, Dinu.

Tânăra artistă a avut o relație foarte strânsă cu tatăl ei, Andrei Gheorghe, care a crescut-o de la vârsta de 8 ani. Deși s-a simțit mereu atrasă de munca tatălui ei, Katarina și-a urmat visul de a deveni cântăreață.

„Drumul meu în viață e cu muzica, cântatul și alt fel de exprimare, dar tot mi-ar plăcea să fiu la fel de talentată și deschisă cum a fost el cu toți fanii lui”, a spus Katarina, care nu va uita niciodată cel mai important sfat pe care l-a primit de la „Paps”, cu, îl alinta ea.

Citește și:

„I-am zis, la 13 ani, că vreau să fiu cântăreață. Gata, m-am decis! Și el mi-a zis: Dacă nu te ridici în secunda asta în fața tuturor oamenilor ăstora, să te vadă cum cânți, n-o să reușești niciodată să te urci pe scenă, să acaparezi publicul. Și m-am ridicat”, a dezvăluit fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, potrivit protv.ro.

Reamintim că celebrul Andrei Gheorghe s-a stins la 56 de ani. El a fost căsătorit de două ori. Prima soție a fost Maria Olaru, care a născut-o pe Anastasia, singura lui fiică biologică. Cei doi au pus punct căsniciei  în 2007, iar fata s-a mutat la mama ei.

Citește și:

După divorțul de prima soție, Andrei Gheorge s-a îndrăgostit de Petruța Grigoriu, o femeie care venea și ea dintr-un mariaj eșuat, cu omul de afaceri Irvin Ray Dyer III, dar și cu trei copii.