Actrița Tamara Buciuceanu Botez s-a stins pe patul de spital de la Elias, unde a fost internată în urmă cu aproape două săptămâni.

Artista avea grave probleme cardiace și, deși părea că e pe cale să-și revină, sâmbătă medicii au fost nevoiți să o intubeze, din cauza unor complicații majore.

Marea doamnă a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu a trecut în neființă, marți, la 90 de ani, după o luptă aprigă cu un set de mai multe probleme de sănătate. Acestea s-au acutizat subit, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru marea doamnă a teatrului românesc.

Amprenta bolii se poate observa din imaginile realizate de Spynews.ro, cu doar câteva zile înainte de a fi dusă de urgență la Elias.

Citește și:

Un episod șocant a avut loc cu câteva zile înainte de tragedie. Actrița stă la geam și poartă o conversație deloc lejeră. Cu ochii în lacrimi, actrița pare agitată, iar amărăciunea i se citește foarte clar pe chip și în ochii triști. Se vede clar că este slăbită și nu mai arată deloc ca înainte.

Astfel, în ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu înainte de a ajunge la spital, se poate vedea cum ceva relativ simplu, ca închiderea unui geam, părea o acțiune care o solicita mult pe marea actriță. Durează câteva clipe bune ca actrița să închidă fereastra și să tragă perdelele, parcă având intenția să se ferească de ochii lumii.

Citește și: