Cât de mult semăna regretata Aura Ion cu o actriţă celebră din Spania!

Cât de mult semăna regretata Aura Ion cu o actriţă celebră din Spania!
Cât de mult semăna regretata Aura Ion cu o actriţă celebră din Spania!
Autor:

Îţi mai aduci aminte de regretata studentă Aura Ion care a murit în accindetul aviatic produs în Apuseni, în ianuarie 2014? Frumoasa Aura Ion a lăsat în urmă o durere imensă, după ce a pierit în teribilul accident în care a murit şi cunoscutul pilot Adrian Iovan, iar tragedia a şocat atunci toată ţara, după ce autorităţile nu au fost în stare să-i salveze.

avion-apuseni_mediafax
Născută pe 26 martie 1990, Aura avea o „soră geamănă” în Spania, născută, culmea, cu două zile înainte, pe data de 24 martie. Este vorba de o actriţă celebră din Peninsula Iberică, pe nume Maria Valverde, care seamănă izbitor de mult cu regretata Aura. Nu o spunem noi, ci o arată aceste fotografii cutremurătoare!

aura

Maria Valverde s-a născut la Madrid şi şi-a făcut debutul în cinema în filmul „La flaqueza del bolchevique” regizat de Martin Kuentsa. Pentru rolul principal în acest film, alături de Luis Tosarom în 2004, ea a câștigat premiul Goya (echivalentul Oscarului la spanioli) pentru cea mai buna actriţă tânără.
După aceasta a obţinut roluri în două filme spaniole „Vorvik” şi „Fuera del cuerpo”. În 2005 Maria a fost invitat în Italia pentru a filma „Melissa P.”- un jurnal intim. Un alt proiect important pentru actriţă a fost filmul „Los Borgia”, filmat de Antonio Hernandez, în care ea a jucat rolulul Lucreziei Borgia.

actrita
În decembrie 2010 a jucat în „Tres metros sobre el cielo”, regizat de Fernando Gonzalez Molina, jucând alături de Casas Mario-prietenul ei actual. Filmul a avut cele mai mari încasări în acel an. În 2012 este lansată continuarea „Tengo ganas de ti”, în care joacă, dar nu în rolul principal.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Uimitor dar adevarat…fiecare avem in lume alte persoane care ne seamana.Este foarte bine pentru cei ce raman dupa noi ai ne mai pot vedea sa zicem asa…

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X