Cutremurator! Informatii tulburatoare la cateva luni de la moartea lui Razvan Ciobanu. Romania este in stare de soc!
Acum trei luni de zile creatorul de modă Răzvan Ciobanu a încetat din viață, ca urmare a unui accident teribil de mașină. Destinul său a fost curmat fulgerător după ce a pierdut controlul volanului.

Acum trei luni de zile creatorul de modă Răzvan Ciobanu a încetat din viață, ca urmare a unui accident teribil de mașină. Destinul său a fost curmat fulgerător după ce a pierdut controlul volanului.

Mai tragic a fost că regretatul eveniment s-a petrecut chiar în a doua zi de Paște, toți cei care l-au cunoscut rămânând împietriți. Chiar și acum la locul tragediei se pot vedea urmele acelui accident teribil de circulație: copacii sunt puși la pământ și încă se văd resturi ale mașinii la volanul căreia s-a aflat creatorul de modă.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Sunt și lumânări aprinse în memoria lui Răzvan Ciobanu, iar fostul iubit al designerului i-a ridicat acestuia un mic altar cu o cruce de lemn pe care este scris numele său.

În urma analizelor s-a demonstrat că Răzvan Ciobanu consumase trei feluri de substanțe, găsite ulterior de către specialiști. Singurul drog care poate fi confirmat este cocaina, despre care Razvan Ciobanu a recunoscut că este dependent.

În urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, designerul a murit fulgerător. Intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa, a fost locul tragediei. După ce a trecut de orașul Năvodari, Răzvan Ciobanu ar fi părăsit drumul județean, potrivit primelor date ale anchetei.

Vehiculul și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 850 de metri, după care a traversat o alee asfaltată. Apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, de unde s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci. În cele din urmă autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral. Primele informații arată că nu purta centură de siguranță. Creatorul de modă împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Medicii legişti care au efectuat autopsia susțin că Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai, în cripta bunicilor săi, din Cimitirul Progresul din București.