Cutremurator! Iata SEMNUL care prevesteste MOARTEA SIGURA

Cutremurator! Iata SEMNUL care prevesteste MOARTEA SIGURA
Cutremurator! Iata SEMNUL care prevesteste MOARTEA SIGURA

Persoanele varstnice incapabile sa identifice mirosuri simple prezinta un risc crescut de mortalitate in cinci ani, arata un studiu publicat in revista americana PLOS ONE si preluat de AFP.

Cercetatorii au stabilit ca 39% dintre persoanele intre 57 si 85 de ani care au participat la studiu si care nu au recunoscut mirosuri simple ca cele de trandafir, portocala, peste, menta sau piele, au murit in intervalul de timp mentionat, fata de 19% din cele care au manifestat o pierdere moderata a mirosului si 10% din randul celor care puteau simti normal mirosurile.

Disfunctia olfactiva s-a dovedit un indicator de risc mai bun decat un diagnostic de insuficienta cardiaca, cancer sau boala pulmonara, arata oamenii de stiinta de la Universitatea din Chicago. Numai patologiile hepatice grave constituie un indicator mai puternic al probabilitatii de deces in cinci ani , precizeaza autorii studiului.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Pacat, este f cald,si oamenii nu prea pot iesi din case,oricum felicitari celor care au avut curajul de a organiza acest protest. Chiar daca nu s au adunat f multi suntem siguri ca de acasa sunt milioane care ii sustin si se roaga ,nu atat pentru Dragnea cat pentru toti care au de suferit pentru ceea ce se intampla acum in tara. Bravo celor care au curajul sa scandeze realitatea impotriva presedintelui cu 5 sau 6 case , cu dosare penale despre care nu vorbesc alte posturi de tv. Asa cum nu au criticat la momentul potrivit nici pe basescu,care era turnator la securitate. Ba mai mult ameninta cu curaj orcan cel cu gura de borcan ca vor fi boicotati toti politicienii care vor participa la emisiunile antenei 3,zau? Cum adica? Cei peste 6 mil de oameni care prefera antena 3 vor fi sabotati de unul ca orcan zis borcan? Nu ,este sabotaj impotriva postului antena 3 ,ca are audienta mare si el este mediocru si nu reuseste sa se ridice la nivelul celor de la antena 3. Asa ca borcane vezi ti de emisiunile slabe ale tale si lasa ne pe noi in pace. Moderator de nota 5.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X