Cutremurator! Iata cum a ajuns sa arate Rona Hartner, dupa ce a fost diagnosticata cu CANCER la COLON – FOTO

Cutremurator! Iata cum a ajuns sa arate Rona Hartner, dupa ce a fost diagnosticata cu CANCER la COLON – FOTO
Cutremurator! Iata cum a ajuns sa arate Rona Hartner, dupa ce a fost diagnosticata cu CANCER la COLON - FOTO

Cutremurator! Iata cum a ajuns sa arate Rona Hartner, dupa ce a fost diagnosticata cu CANCER la COLON – FOTO

Rona Hartner nu a scăpat de probleme! Îndrăgita artista a ajuns, din nou, pe mâna medicilor din Franța, la doar două luni după ce a fost operată în România, suferind o intervenție chirurgicală la colon.

Rona Hartner se află pe mâna medicilor francezi. La recomandarea acestora, artista va face citostatice de prevenție timp de șase luni pentru că este în faza trei a cancerului.

„Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat și a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat și am primit veștile după trei săptămâni și era într-adevăr cancer, era malignă. Am plecat la un oncolog în Franța.

Oncologul mi-a spus că nu mai e nicio zi de așteptat  că trebuie  să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci. Cele cinci ganglioanele care erau exterioare tumorei inițiale pompau celule maligne în tot corpul. Eu credeam că sunt în faza 1 sau 2, dar sunt deja în faza trei a cancerului.

Nu mai am de așteptat nicio secundă. Luni voi fi operată din nou ca să-mi pună un cateter sub piele să încep foarte repede primele ședințe de citostatice. (…). Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. (…)Acum ca să nu recidiveze următorii cinci ani și să nu se instaleze metastază în trebuie să fac această chimioterapie preventivă, pentru ca toate celulele canceroase să fie radicate.

E cea mai simplă chimioterapie, fără efecte averse. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu să slăbesc un pic, dar nu slăbesc’ , a declarat Rona Hartner, în cadrul emisunii Răi Da Buni, prezentate de Mihai Morar, la Antena Stars.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X