evzmonden.ro Web analytics

CUTREMURĂTOR! Ce scria la 7 ani fiica lui BOUREANU despre VALENTINA PELINEL

CUTREMURĂTOR! Ce scria la 7 ani fiica lui BOUREANU despre VALENTINA PELINEL
CUTREMURĂTOR! Ce scria la 7 ani fiica lui BOUREANU despre VALENTINA PELINEL

În urma conflictului provocat săptămâna trecută de Cristian Boureranu și de fiica sa Ioana, de 15 ani, Irina, fosta soție a politicianului, a făcut publică o scrisoare emoţionantă pe care fiica acesteia a scris-o la o vârstă fragedă. În acel document, Ioana trădează firea agresivă a tatălui ei, dar  și  a fostei mame vitrege, Valentina Pelinel.

Potrivit cancan.ro, documentul scris de Ioana, arată trauma prin care trecea copila la 7 ani.Mama şi familia. Mama ţipă un pic la mine când fac lecţii. Tata nu numai că ţipă la mine, dar mă bate rău. Soţia care s-a căsătorit cu el, Valentina, eu îi zic Beba. Tati s-a despărţit de mami. Valentina este şi ea rea, dar mai puţin decât tati. Îmi place de ea, o iubesc, dar mai puţin decât pe mami.

Pe tati îl iubesc mai puţin decât pe Valentina. Mami şi Minnie, adică câinele meu, sunt cele mai bune cu mine în familie. Tati zice că ele nu sunt din familie, dar sunt. (…) Familia mea este aproape cea mai frumoasă. Îmi iubesc familia”, scria Ioana Boureanu.
Cristian Boureanu s-a căsătorită cu Irina Boureanu în anul 2000, iar l-a scurt timp aceasta a născut-o pe Ioana. Însă, după patru ani de mariaj, politicianul a divortat, dupa ce și-a prins sotia cu nașul lor de cununie, fostul ministru Sebastian Vladescu.
Boureanu a mai fost căsătorit și cu modelul Valentina Pelinel până în 2014. În prezent Cristian se iubește cu Laura Dincă, de 19 ani.
Ioana spunea că Valentina Pelinel este rea (foto-antena 3)

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu pe vremea cand formau un cuplu

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X