Cutremurător! Marea dorință a lui Marcel Toader a rămas neîmplinită. Omul de afaceri își dorea enorm  să devină și tată de fată.

Marcel Toader a murit în data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani. Trecerea în neființă a omului de afaceri a îndurerat familia. Fostul soț al Mariei Constantin (căs. 2015–2018) și al Gabriela Cristea  a murit lăsând în urmă multă durere și suferință în rândul celor care l-au iubit și l-au apreciat.

Ceea ce nu multă lume știa este faptul că Marcel Toader își dorea cu ardoare să devină și tată de fată, iar într-o emisiune TV de pe Antena Stars, regretatul sportiv a mărturisit că își dorește și o fiică pe care să o cheme Izabela.

Citește și: Un celebru om de afaceri a dat Statul in judecata! Motivul este nemaintalnit pana acum

„Visul meu a fost să am cinci copii. eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela. Eu sunt foarte atent la partenerul de la mine, știu ce face, unde merge. Nu mă consumă, așa sunt eu, nu fac nici un efort. Nu sunt forțat, asta e firea mea. Înainte de asta eu și vorbesc cu ele despre orice.”, a spus Marcel Toader, la „Cool Summer Nights”, în urmă cu ceva timp.

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, 3 august 2019, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani. În ciuda eforturilor medicilor care l-au resuscitat timp de aproape o oră, din păcate a fost declarat decesul.