Cutremur pe scena media!  Imediat după ce Pro TV a anunțat că vor lansa showul “Masked Singer”, Dan Negru a reacționat pe loc, menționând că formatul show-ului este asemănător cu al aceluia în care el aduce măști în prim-plan.

Pro TV nu a furat emisiunea, ci a cumpărat respectivul format, iar emisiunea muzicală cu măști va fi difuzată pe post începând cu acest an, citează cancan.ro.

Cutremur pe scena media! Pro mi-a copiat formatul cu măști

„Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că Pro mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Blaga: “Cu penele altuia te poți împodobi dar nu poți zbura …”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Masked Singer este cel mai spectaculos show de televiziune din lume care a făcut legea pur și simplu în piața media în peste 25 de țări.

PRO TV a achiziționat licența de producție a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: The Masked Singer. Formatul, care a devenit viral și a creat o adevărată isterie în rândul publicului în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa), ajunge în România. Telespectatori de toate vârstele, copii, părinți și bunici vor încerca să afle cine se ascunde în spatele măștilor, în fenomenul TV al anului 2020.

The Masked Singer este un format TV în care celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta și se vor duela costumați din cap până-n picioare în personaje fantastice. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiția.

Ești pregătit pentru asta? Cel mai bine păstrat secret din istorie, acum la PRO TV!

Citește mai mult despre noua emisiune ce va fi difuzată în curând la Pro TV…