Scandal urias in showbiz! Catalin Botezatu a dat nas in nas cu iubitul Biancai Dragusanu. Mesaj acid: “Cred ca te saturi de atata ciorba… mai vrei si friptura.”

Catalin Botezatu si Alex Bodi, barbatul cu care Bianca Dragusanu traieste o relatie tumultuoasa, s-au intalnit accidental in cadrul unui eveniment monden.

Recent, celebrul designer si Alex Bodi au dat nas in nas la Miss FashionTV Europe 2019, informeaza Stirescu.

Renumitul creator de moda a marturisit ca habar nu avea ca iubitul Biancai Dragusanu este prezent la acelasi eveniment. In plus, Catalin Botezatu a declarat amuzat ca nici nu stie cum il cheama pe partenerul de viata al fostei sale iubite.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Tare, n-am știut. E aici? N-am știut cum îl cheamă pe băiatul acesta. Ce să zic, au venit și ei să se uite la alte fete. S-or fi săturat și ei. (…) Pe Alex nu l-am văzut , dar mi se pare un băiat OK. La 33 de fete venite din toată Europa, eu zic că e firesc să vii să te uiți la fete. Cred că te saturi de atâta ciorbă… mai vrei și friptură. E normal că vii la un concurs de Miss Europe și sunt prezentări de modă cu femei. În seara asta au fost vreo 100 de femei. E normal!”, a declarat designerul, potrivit sursei mai sus mentionata.