Andreea Mantea a facut un anunt incredibil, care i-a lasat fara cuvinte pe telespectatori! Prezentatoarea TV are de gand sa renunte sa mai prezinte show-ul ‘Puterea Dragostei’.

Motivul invocat de brunetă a fost acela că persoanele care participă la emisiune au personalitate și nu țin cont de reguli.

„Am luat o hotărâre. Ce fac concurenţii a ajuns la un alt nivel. Dragostea îşi spune cuvântul, pe ei îi apucă toate stările, aruncă prin casă cu diverse. Am luat o decizie: plec! De ce să mai ţip? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu? Mai bine plec! Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii, unde s-ar ajunge.

Citește și: Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: „Eram leșinată, pentru că...”

Dar mă bucur că se întâmplă aşa, pentru că concurenţii au început să lupte pentru ce doresc. A intrat o fată nouă în casă. Nu vă zic cum arată! Toţi băieţii au sărit pe ea. Singurul cuplu din casă este pe cale să… Dacă ei aşa arată puterea dragostei, eu ce să le fac?“, a spus Andreea Mantea, scrie cancan.ro.

Cu ceva timp în urmă, Mantea mărturisea că emisiunea Puterea dragostei, pe care o moderează, este proiectul cel mai apropiat de sufletul ei.

Emisiunea Puterea Dragostei se află la al doilea sezon, având deja succes la public.