Cutremur în showbiz. Cunoscutul Alex Budi a anunțat că i-a spus pentru a patra oară adio iubitei sale, Bianca Drăgușanu. Afaceristul, cunoscut ca fiind un adevărat Don Juan, a mărturisit motivul pentru care și-a „încheiat socotelile” cu fosta iubită a lui Victor Slav.

Cutremur în showbiz. Bianca Drăgușanu trece printr-o nouă despărțir de iubitul său afacerist. Ea și Alex Bodi nu mai sunt împreună. Este a patra despărțire de Bodi. După ce s-a aflat de separarea lor, omul de afaceri, fostul iubit al Biancai Dragusanu, a oferit primele dezvăluiri pe marginea acestui subiect.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Nu are Bianca ce să caute cu mine, am lăsat lucrurile clare. Ne-am încheiat socotelile. Deja suntem la a 4-a despărţire, crede lumea că facem show. Suntem impulsivi amândoi, ok aşa”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

„Noi discutăm mai intens. Ca să ne împăcăm, nu vorbim un pic și lăsăm lucrurile așa. Suntem super încăpățânați amândoi. Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine. (…) Se poate să avem tensiuni, să ne certăm și să facă cineva o glumă și să ieșim din starea aia. Ca și la incendii, se potolesc lucrurile, dar e periculos”, declara recent Alex Bodi.