Cutremur în politica. Un expert celebru a aruncat bomba. Meghan ar putea lua locul lui Trump

Cutremur în politica. Mark Brokowky, un expert de PR britanic și autor cu un interes pentru istoria relațiilor publice, a făcut o declarație halucinantă într-o emisiune TV din America. El spune că Meghan Markle are un „viitor măreț” în față, după retragerea din Casa Regală a Marii Britanii. Ba chiar mai mult, fosta actriță ar putea deveni următorul președinte al Americii.

„Cred că pot fi mult mai implicați politic. Cred că pot înființa o fundație, pentru a strânge bani pentru ei sau pentru problemele globale. Vor fi prezenți în ochii publicului. Există povești cum că ar avea susținerea lui Oprah Winfrey și a soților Obama. Asta le va oferi putere în ochii publicului american. Sunt niște tineri ambițioși, vor să facă ceva. În 15-20 ce o va opri pe Meghan Markle să candideze la prezidențiale? Asta este ambiția pe care, cred, o au cei doi.”, a declarat Mark Brokowky în emisiunea lui Clive Bull, de la LBC.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

Reamintim că Palatul Buckingham a dat un comunicat prin care informează publicul că Harry și Meghan nu își vor mai putea folosi titlurile regale și nu vor mai primi fonduri publice pentru îndatoririle regale.

Într-o declarație recentă, Regina Angliei spune că a fost „încântată că împreună am găsit un drum constructiv și de susținere pentru nepotul meu și familia sa.”

Scandalul creat de cei doi se află la final.  Regina Elizabeth încearcă să aplaneze situația critică și să declare pacea între cele două părți: „Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri mult iubiți ai familiei mele. Recunosc provocările pe care le-au întâmpinat ca urmare a unei cercetări intense în ultimii doi ani și le susțin dorința de a avea o viață mai independentă.”