Cutremur în lumea muzicii! Madonna a făcut anunțul. Fanii s-au îngozit după ce cântăreața  i-a anunțat pe Instagram că este bolnavă, iar durerile sunt copleșitoare.

Cutremur în lumea muzicii! În perioada 30 noiembrie și 2 decembrie, Madonna, supranumită „regina muzicii pop”, urma să concerteze în Boston, Massachusetts, în cadrul turneului „Madame X”.

Madonna, una dintre cele mai cameleonice apariții din istoria muzicii, a fost nevoită să anuleze trei concerte din turneul său, din motive medicale, conform Agerpres.

„Este ca o pedeapsă pentru mine…”

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Anunțul a fost făcut chiar de artistă pe Instagram: „Vă rog să iertați această întorsătură neașteptată a evenimentelor”, a scris artista pe rețeaua de socializare.

„Faptul că sunt pe scenă în fiecare seară îmi aduce atâta bucurie, iar anularea este ca o pedeapsă pentru mine, însă durerea pe care o am acum este copleșitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez recomandările medicilor pentru a putea reveni mai puternică şi mai bine şi a continua călătoria Madame X împreună cu voi toți”, a mai adăugat cântăreața.

Reamintim că celebra artistă a șocat recent tot mapamondul când a apărut într-un videoclip în timp ce își bea propria urină. Cântăreața americană s-a filmat cu ajutorul unui telefon mobil după un concert despre care a spus că a obosit-o enorm.

La cei 61 de ani pe care îi are, vedeta încearcă să-și mențină fața fără riduri și apelează la diferite tratamente contra îmbătrânirii și pentru menținerea siluetei de-a dreptul șocante, arată portalul www.stirileprotv.ro.

În filmuleț se vede cum bea dintr-o ceașcă un lichid galben, despre care spune că e propria ei urină. Înregistrarea, care a devenit virală în mediul online, i-a adus cântăreței un val de critici.

„Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheaţă”, spune cu senunătate Madonna.

Videoclipul, deși devenit viral în mediul online, i-a adus cântăreței un val de critici, mai arată sursa citată.

Madonna

Madonna Louise Ciccone este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două Globului de Aur și autoare de cărți. Averea personală este estimată la 570 USD.