evzmonden.ro Web analytics

Cutremur in lumea muzicii! Fuego si-a anuntat RETRAGEREA: “Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva…”

Cutremur in lumea muzicii! Fuego si-a anuntat RETRAGEREA: “Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva…”
Cutremur in lumea muzicii! Fuego si-a anuntat RETRAGEREA: "Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva..."

Paul Surugiu este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, care reuseste sa stranga mii de fani la concertele sale. Recent, Fuego a marturisit ca nu este deloc atras de viata mondena si ar renunta oricand la ea. 

“Nu m-am considerat niciodată un exemplu pentru cineva, încercând doar să-mi văd de treabă și să muncesc pentru tot ce mi-am propus să realizez in viață. Sincer, nici vedetă nu sunt! Nu prea rezonez cu termenul asta și nici o viața ca atare nu trăiesc! Merg la piață, la cumpărături, sunt un om normal și-mi găsesc fericirea tocmai în aceste lucruri simple.

Uneori mi-aș dori nici să nu mă cunoască lumea, să trec așa, neobservat! Vedetismul nu ține neapărat de statut, ci de educație! Nimic nu ne dă dreptul de a fi altfel față de cei din jur, chiar dacă noi avem o profesie expusă! Și credeți-mă, cu toți brazii pe care-i împodobesc iarna, cu toată popularitatea din anii aceștia, aproape 25, eu sunt veșnicul puștan din Turda, cu accent ardelenesc, care face artă din pasiune și căruia îi place sa dăruiască fericire celor din jur!”, a precizat Fuego pe Facebook.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • O știre de senzație transmisă de președintele nostru călător și prieten cu muntele KWI.Jandarmii au lovit cu brutalitate protestatarii din seara zilei de 10 August 2018 din Piața Victoriei, intr-adevăr au folosit bulanul doar pentru faptul ca protestatarii nu au fost cuminți ca nu au stat unde trebuie.Probabil ca o parte dintre protestatari nu au mai găsit loc printre dinozaurii de la Muzeul Antipa și atunci ce și-au zis băieții dacă usa de la intrare este închisă trebuie S-o deschidă cu forța scoțând-o din țâțâni!
    Așa va place domnu’ președinte ca ACESTI derbedei pe care dumneata ii mângâi pe cap sa facă ce-au făcut? La americani dacă făceau așa ceva erau demult luati cu duba și dumneata nu ai făcut decât sa pui gaz pe foc ca tot este la moda aceasta formație foarte populară in România.
    După protestul din 10.8.2018 jandarmii vor face evaluare dar dacă ataci însemnele statului nu este bine deloc domnule Președinte. Prin atitudinea dumitale de mahăr di poate Spuneti romanilor cate milioane de euro plus călătorii pe-afara cu eficientă zero ați făcut pe banii romanilor!
    Poate le Spuneti romanilor din piața de ce au fost inundații cu mii de gospodarii făcute praf de ce? Pentru ca NU VA IMPLICAȚI CA IN ROMÂNIA SA SE INTERZICĂ TĂIERILE DE PĂDURI CU CONSECINȚE NEFASTE PENTRU ROMÂNIA!
    NU VA MAI FOLOSIȚI DE DIASPORA PENTRU CA PLANURILE DUMITALE DE A MSI LUA UN MANDAT SE VOR DOVEDI NULE PENTRU FABPUR SU SUMPLU PENTRU ACEASTA ÎNALTĂ DEMNITATE BU SUNTEȚI FĂCUT! CE EXTE AȘA DE GREU DE EXPLICAT!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X