evzmonden.ro Web analytics

Cutremur in lumea muzicii! Dupa ce FIUL sau a fost DIAGNOSTICAT cu O BOALA NECRUTATOARE, un ARTIST CELEBRU si-a anunt RETRAGEREA: „Acesta este ultimul meu interviu…”

Cutremur in lumea muzicii! Dupa ce FIUL sau a fost DIAGNOSTICAT cu O BOALA NECRUTATOARE, un ARTIST CELEBRU si-a anunt RETRAGEREA: „Acesta este ultimul meu interviu…”
Cutremur in lumea muzicii! Dupa ce FIUL sau a fost DIAGNOSTICAT cu O BOALA NECRUTATOARE, un ARTIST CELEBRU si-a anunt RETRAGEREA: "Acesta este ultimul meu interviu..."

Cutremur in lumea muzicii! Dupa ce fiul sau a fost diagnosticat cu o boala necrutaoare, un artist celebru si-a anuntat retragerea din viata publica: „Acesta este ultimul meu interviu…”.

In cadrul unui „ultim interviu”, Michael Buble si-a anuntat retragerea si sustine ca nu vrea sa mai auda de faima dupa ce fiul sau, Noah, a fost diagnosticat cu cancer de ficat. Artistul sustine ca si-a dorit sa moara cand a aflat de boala fiului sau.

Asa cum era de asteptat, artistul este daramat de probleme de sanatate pe care micutul sau le are. In aceeasi situatie se afla si mama lui Noah, actrita Luisana Lopilato, scrie Libertatea.

„Nu mă mai ține stomacul pentru faimă, de narcisismul de celebritate. Acesta este ultimul meu interviu. Mă retrag”, a declarat Michael Buble.

Din fericire, Noah da semne ca se vindeca, iar Michael si Luisana, dar si ceilalti copii ai cuplului, incearca sa se intoarca la o viata normala cu pasi marunti.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X