CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ! Prințul Harry are un alt tată biologic

CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ! Prințul Harry are un alt tată biologic
CUTREMUR ÎN FAMILIA REGALĂ! Prințul Harry are un alt tată biologic
Autor:

De ceva timp o serie de zvonuri deranjante stau pe capul familiei regale britanice și spun că Prințul Harry ar avea un alt tată biologic, decât pe Charles. Bărbatul în cauză, James Hewitt speculează că ar fi avut o aventură cu Diana în anii 80.

Se pare că relațiile amoroase dintre prințesa Diana și soțul său Charles au încetat să mai existe încă din 1980, cu 4 ani înaintea nașterii lui Harry. În acest timp, prințesa l-a cunoscut pe James Hewitt, un fost ofițer ai cavaleriei regale. Casa Regală ar fi încercat să mușamalizeze povestea, spunând că relația dintre Diana și James Hewitt a început abia în 1986, după nașterea Prințului Harry.

În 1995, prințesa Diana a recunoscut public că în tinerețe a avut o relație extraconjugală cu Hewitt, moment în care ofițerul a fost declarat persoana non grata și eliberat din funcție. Pentru că s-a temut a nu fi ridiculizat, bărbatul a vrut să fugă în Franța și să se sinucidă. Din anumite motive nu și-a putut duce planul la bun sfârșit, iar doi ani mai târziu Diana a murit într-un accident de mașină alături de iubitul său de atunci Dodi al-Fayed.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X