Cumplit! O cântăreață cunoscută de la noi este distrusă. Drama care ”nu se va termina curând”

Au trecut aproape trei săptămâni de când iubitul Oanei Radu a murit. Celebra cântăreață care a devenit cunoscută după participarea la emisiunea-concurs Vocea României a făcut un gest emoționant în memoria celui care l-a iubit enorm.

Iubitul Oanei Radu a fost incendiat de un veci și a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului. Tânărul a stat câteva săptămâni internat în spital, însă s-a stins. În acest moment, cântăreața traversează una din cele mai grele perioade din viața sa. Chiar dacă durerea este imensă, ea a avut curajul să spună ce simte și să ofere câteva sfaturi prețioase celor care se iubesc și nu au curajul să spună partenerului ceea ce simt cu adevărat.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

“Au trecut aproape trei săptămâni de când iubitul meu nu mai este cu mine. Drama asta nu se va termina curând și nu mă pot vindeca atât de repede, dar am lângă mine oameni care simt că trebuie să mă ajute necondiționat. Vreau să zic că într-o situație ca asta a vieții vezi, cu adevărat, cine este pe bune alături de tine. Am avut parte de surprize foarte plăcute, de la oameni de la care nu mă așteptam să mă ajute. Mi-am dat seama că viața este prea scurtă. Ideea e că trebuie să trăim momentul și fără frică, să îi prețuim pe oameni atunci când sunt lângă noi. Vă zic că dacă aveți oameni lângă voi pe care îi iubiți, spuneți-le-o, era un clișeu, dar acum am trăit-o pe pielea mea, mâine poate nu vor mai fi”, a spus Oana Radu, în mai multe filmulețe publicate pe Instagram, scrie spynews.ro.

“Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă”

“Am scris o piesă de dragoste, fiind îndrăgostită, Doddy mi-a zis că nu mi se potrivește, dar lui Alin, iubitul meu, îi plăcea mult piesa asta. Mi-a zis că dacă ar putea alege, ar spune că piesa trebuie cântată de mine. Am decis să lansăm piesa, îmi pare rău că nu a apucat să o asculte, sunt convinsă că o va asculta de Acolo. Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă”, a mai spus Oana Radu.

Reamintim că Alin, iubitul Oanei Radu, a fost incendiat de un vecin, în timp ce ieșea din blocul în care se află apartamentul său din Craiova. Sâmbătă, pe 7 septembrie, Alin a murit. A fost ţinut în comă indusă în tot acest timp, iar Oana Radu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l ajuta să supravieţuiască.

“Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Oana Radu.