Cumpănașu este extrem de dezamăgit: „Cel mai atacat și blocat om din România…”

În urmă cu câteva ore, Alexandru Cumpănașu a făcut acuzații dure la adresa canalelor mass media din România. Unchiul Alexandrei Măceșeanu, adolescenta de 15 ani care a dispărut din Caracal, spune că el este cel mai atacat și blocat om din România.

Redăm integral postarea candidatului la prezidențale din 2019:

„Cel mai atacat și blocat om din România de către majoritatea canalelor mass media în devoalarea adevărului despre Alexandra, Luiza, traficul de persoane și rețelele interlope, nu poate fi oprit nici în căutarea adevărului nici în comunicarea publică a acestuia. Astfel, un gigant media internațional, televiziunea de stat din Italia (Rai) mi-a luat un interviu de 40 de minute despre investigațiile pe care echipa mea formată din profesioniști care își riscă viața le desfășoră acum în Italia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord pentru aflarea adevărului, dar și despre corupția magistraților și polițiștilor italieni și români. Televiziunea de stat din Italia și-a oferit ajutorul și sprijinul în găsirea Alexandrei și a Luizei printr-un apel național pe care îl vor lansa în emisiune, cu privire la orice informație ce poate conduce la cele două fete, activitatea lui Dincă și a familiei sale în Italia, dar și a rețelelor de trafic de persoane ce activează astăzi pe teritoriul italian, inclusiv în Bari. Rai a fost interesată și de candidatura mea la prezidențiale, generată de această tragedie, și de lupta mea pentru desființarea clanurilor interlope din România.

Citește și: Surpriză totală! Apare o nouă televiziune! Cine va fi patronul

Lansez un mesaj public către toți contracandidații mei, dar și către mass media ostilă: cenzura anumitor trusturi media și atacarea mea nu va rezista în fața mass media internațională.
În perioada următoare nu doar gigantul media italian va prelua adevarul meu, ci și alte publicații internaționale.
Le multumesc în același timp tuturor jurnaliștilor și trusturilor românești care și-au păstrat integritatea, independența și verticalitatea, prezentând opiniei publice rezultatele investigației mele și adevărul despre clanurile interlope transfrontaliere.

Pentru a asculta recomandările medicilor și a reveni cu forțe proaspete alături de dumneavoastră, cât și pentru a procesa noile informații, împreună cu colegii mei investigator, ne vom vedea în LIVE mâine seara, la 21:30”, a scris Cumpănașu pe Facebook.