Cum va reactiona Andreea Esca? Alexia si Mario Fresh, DETALII INCENDIARE din RELATIA lor: „O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră pentru că …”

Cum va reactiona Andreea Esca? Alexia si Mario Fresh, DETALII INCENDIARE din RELATIA lor: „O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră  pentru că …”
Cum va reactiona Andreea Esca? Alexia si Mario Fresh, DETALII INCENDIARE din RELATIA lor: "O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră pentru că ..."

Mario Fresh si Alexia, fiica Andreei Esca, traiesc de aproximativ doi ani o frumoasa poveste de dragoste, iar recent au oferit si detalii picante din relatia lor.

Cei doi indragostiti au povestit ca se cearta destul de rar, iar atunci cand o fac se intampla din pricina lucrurilor marunte, lipsite de importanta.

“Nu prea ne certăm şi chiar dacă ne certăm sunt lucruri de astea mărunte. Pe 30 iulie facem 2 ani. O să fie cea mai frumoasă vară din viaţa noastră  pentru că vom scăpa de BAC”, a marturisit Mario Fresh.

Mai mult decat atat, tanarul artist a dezvaluit ca face tot posibilul sa ia ce e mai bun de la parintii sai, pentru a pune in practica in relatia pe care o are cu Alexia.

“Eu am luat stilul de la mama și tata. Încerc să iau ce e mai bun de la ei. Se cunosc de la 15 ani, de 16 ani au o relație, la 20 de ani s-au căsătorit”, a precizat Mario Fresh, scrie Libertatea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X