Omul a dorit să treacă granița, pe la Vama Giurgiu, și să intre în România, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat. Era la volanul mașinii sale și totul părea în regulă.

Până când vameșii l-au pus să deschidă portbagajul. Abia atunci a venit marea surpriză. Au văzut mai mulți saci din rafie.

Dialogul halucinant a făcut ca și oamenii legii să rămână muți de uimire. Cetățeanul sârb transporta o marfă care valorează milioane de euro. Dar nu asta e cel mai grav, ci esența în sine. Este pur și simplu moartea în sine.

În saci se aflau aproximativ 750 de kilograme de marijuana. Sârbul însă nu avea niciun stres, transporta drogurile ca și cum în saci s-ar fi aflat cine știe ce roadă a pământului.

Citește și:

Culmea e că sârbul, în vârstă de 32 de ani, după cum arată portalul www.tion.ro, avusese grijă să își ambaleze marfa. Impresionanta cantitate de droguri era împățită în mai multe pachete, învelite în staniol. Însă nu încercase să pună marfa în cine știe ce unghere, ci o ținea pur și simplu în portbagaj.

Întrebarea e totuși cum a reușit să transporte drogurile până la vama românească, de la Giurgiu. Asta înseamnă că venea din Bulgaria. Oare vameșii de acolo nu au văzut ce duce în mașină?! Și cine știe cât o fi călătorit sârbul, așa, ”blindat”.

Citește și:

Autoritățile române au transmis un comunicat pe seama acestui incident petrecut în Vama Giurgiu. Se atestă faptul că marfa confiscată este în valoare de 9 milioane de euro.