Vreți că beți un pahar cu vin. Dar să fiți și siguri că licoarea e naturală.

Unii ar spune că prețul spune de la sine dacă vinul e de calitate sau nu.

Pe piața românească însă lucrurile sunt mult mai complicate decât ne închipuim.

Ca atare, iată sfatul specialiștilor. Ce puteți face, acasă, pentru a fi siguri că ceea ce ați cumpărat de la magazin nu e o apă chioară. Sau apă cu pastile.

Simplu, ne arată portalul www.dcnews.ro. Puneți un pic de vin într-un pahar și adăugați bicarbonat de sodiu.

Există două variante. Numai una e câștigătoare.

Prima – vinul se colorează în verde-albastru.

Citește și:

A doua – vinul se deschide la culoare sau nu-și schimbă culoarea pe care o are și în sticlă.

Răspuns corect pentru un vin de calitate. Culoarea se transformă în verde-albastru. Acest fapt atestă că aveți în pahar un produs natural.