Cum se mentine Carmen Harra in forma. Celebra clarvazatoare sustine ca secretul vine din interior.

Clarvazatoarea Romaniei duce o viata luxoasa, nimeni nu isi inchipuia ca e atat de bogata

Deține accesorii de mii de euro, dă pe rochii o avere, iar recent a spus că are o geantă care se ridică la prețul unei garsoniere, scrie spynews.ro

“Cam tot ce vedeti, de toate felurile, ce am eu este adus din America, nimic nu am luat de aici ca în general nu stau… În partea asta sunt ţinutele mele de zi haine, blănuri, rochiţe de zi. Ce este frumos la ele este ca sunt culori diferite. Eu sunt mare amatoare de rochii.”, a declarat Carmen Harra.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziune halucinanta: VINE IISUS HRISTOS !!! IISUS HRISTOS TRIST!

Carmen Harra a declarat ca este pasionata de shopping si are mereu grija sa isi aleaga culoarea tinutei in functie de starea de spirit pe care o are.

Asadar, clarvazatoarea Romaniei sustine ca trebuie sa porti rosu daca vrei sa atragi iubire, verde daca vrei sa atragi o forta materiala, iar negru ar trebui evitat, pentru ca vibratia acestei culori nu atrage mai nimic.

Nu visam eu vreodata cand eram eu în România în anii ’70

“Cred că am reușit ce am vrut. Mi-am luat o rochie care este tot aşa de seară, care zic că este foarte spectaculoasă. Vorbim de o culoare de rochie, iar când o pui pe tine arată extraordinar de elegant, de fastuos, are si un pic de trenă.

Nu visam eu vreodata cand eram eu în România în anii ’70 că o să pot vreodată să am asa rochii şi coseam paiete cu mâna până nu mai vedeam nimic, nu le puteam purta pe scenă că se vedeau atât de prost, erau facute de noi că nu eram croitorese.”, a mai spus Carmen Harra.

Cum se mentine Carmen Harra: Secretul vine din interior

“Secretul vine din interior, vârsta este o stare de spirit, pentru a-mi dovedi că poți să te menții. Nu fac nimic deosebit doar că fac mult sport, gimnasticî, tot felul de lecții de dans, nu renunț la cine sunt eu.”, a spus clarvazatoarea Romaniei.