Cum să faci să ai un trup tras prin inel. Ioana Ginghină a dezvăluit totul. Este cea mai bună metodă din lume.

Cum să faci să ai un trup tras prin inel. Ioana Ghinghină este de ceva timp o apariție elegantă și silfidă. Un punct forte al apariţiilor sale fără cusur este faptul că se bucură, la cei 42 de ani, de o siluetă ca trasă prin inel.

Pentru că multe femei o întreabă cum a reușit să slăbească, ea a dezvăluit totul pentru Click!

„Dacă azi am mâncat un ou fiert cu brânză, de exemplu, a doua zi mănânc cereale integrale şi seminţe cu lapte vegetal. Iar a treia zi doar fructe sau un smoothie generos. Cu prânzul şi cina fac la fel, alternez între salată cu de toate (năut, tofu, ananas, brânză şi tot felul de legume), supe creme, rar un peşte la grătar. Gustările constau în fructe, morcovi sau apio cu brânză pufoasă, migdale sau caju, un baton proteic când îmi e poftă de ceva dulce. Cina nu e mai târziu de ora 19.00, iar la 21.00-22.00 sunt în pat, căci la 5.45 mă trezesc”, a povestit Ioana Ginghină pentru sursa citată.

Citește și:

Reamintim că după divorțul de Alexandru Papadopol, actrița a decis că este momentul să apeleze la un medic estetician pentru o schimbare la nivelul feței.

Așadar, Ioana Ginghină a apelat la botox,  cel mai apreciat tratament anti-aging de catre vedete,  pentru a avea un ten cu 10 ani mai tânăr, fără riduri de expresie, cu aspect relaxat, ce durează aproximativ 6 luni!

Imediat după  intervenția estetică, fanii îndrăgitei actrițe au comentat imediat: „Ești frumoasă naturală, de ce vrei să te urâțești?’, a întrebat-o un fan pe Ioana, iar răspunsul ei a venit imediat: „Dar nu mă urâțesc. Sunt la fel. Și nici nu am de gând sa schimb ceva. Botoxul este înțeles greșit. Nu schimb nimic, nu măresc nimic, doar imobilizez ușor niște muschi”, a comentat aceasta.

Citește și:

Reamintim că actrița Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat. Cei doi actori au avut ultima întâlnire, marți, 23 iulie, la notar, pentru a finaliza procedura de despărțire.