Cum s-a lansat o româncă de pe coperta Playboy în paturile celor mai mari milionari

Cum s-a lansat o româncă de pe coperta Playboy în paturile celor mai mari milionari
Cum s-a lansat o româncă de pe coperta Playboy în paturile celor mai mari milionari
Autor:

Antoanela este o româncă frumoasă și ambițioasă, care acum șapte ani se înrola și ea în rândurile celor mai sexy iepurași Playboy.

După o serie de apariții tv, Antoanela Samoilă a dispărut și s-a mutat în Elveția, la Geneva, unde a cunoscut un milionar, evreu , Jeremy Boujnah, deținător, între altele, al mai mai multor spații de magazine la Paris, pe Champs-Elysees. Acesta s-a îndrăgostit de ea, a copleșit-o cu cadouri, între care câteva apartamente de lux în București, automobile de colecție, ceasuri scumpe și bijuterii, care mai de care mai sofisticate, mai puțin … un inel de logodnă . Asta fiindcă Jeremy, după ce a divorțat de soție din cauza Antoanelei  s-a căsătorit cu o frumusețe latino-americană, cunoscută într-un club de noapte.  Cu toate acestea, Jeremy nu a putut renunța nici la Antoanela și a continuat să o întrețină, până când românca a cunoscut la New York un alt milionar, pe antreprenorul grec Alexandros.

Acum, Antoanela e stabilită în Statele Unite dar se pare că nu l-a uitat de tot pe cel ce a scos-o în lumea bună și-l mai vizitează din când în când, pe Jeremy în Elveția. La rândul său, Jeremy a vizitat de câteva ori România în compania Antoanelei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X