}

Cum reuseste Anca Serea să-și mențină silueta după ce a nascut cinci copii. „După fiecare masă mănânc… „

Alimentul minune pe care îl consumă după fiecare masă

Cum reuseste Anca Serea să-și mențină silueta după ce a nascut cinci copii. „După fiecare masă mănânc… „
Cum reuseste Anca Serea să-și mențină silueta după ce a nascut cinci copii. "După fiecare masă mănânc... "

Anca Serea are 5 copii si o silueta de vis. Trucurile la care apeleaza pot fi puse in practica de oricine.

Pentru păstrarea siluetei de invidiat, frumoasa brunetă are un mic truc, pe care îl respectă cu regularitate.

După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă.

In plus, Anca isi gaseste timp si sa faca miscare.

De curând, aceasta a mărturisit că este pasionată de pilates reformer, acesta fiind unul din secretele siluetei sale.

Pilates este o tehnică inventată acum aproape 100 de ani, de Joseph Pilates și este una dintre cele mai recunoscute tehnici pentru tonifierea musculaturii. Pe lângă aceasta, tehnica mai are beneficii precum: crește forța musculară; coordonare și elasticitate; echilibru static și dinamic; corectare postură și grație; dispariția sau atenuarea durerilor de spate; abdomen plat și spate puternic; fese și coapse tonifiate; flexibilitate și control asupra corpului; echilibru; stare de bine.Tehnica era menită să ajute balerinii și dansatorii profesioniști să se antreneze sau chiar să se recupereze după accidentări. Astăzi, tehnica pilates este bine dezvoltată și practicată în întreaga lume, iar de câțiva ani a cucerit și publicul din România. exercițiile se realizează cu o aparatură specială, menită să combată durerile de spate, să tonifieze musculatura și să corecteze postura. În cadrul studioului ședințele se realizează individual, cu antrenor personal, lucru care ajută la realizarea corectă a exercițiilor și mai ales la alegerea unui antrenament personalizat pentru fiecare corp.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X