De ce a renunțat Marina Almășan la emisiunile de divertisment?

De ce a renunțat Marina Almășan la emisiunile de divertisment?
De ce a renunțat Marina Almășan la emisiunile de divertisment?

De două luni, Marina Almășan a renunțat la emisiunile de divertisment care au consacrat-o și a ales să realizeze o emisiune de sănătate, „37 grade Celsius”, tot la TVR. „De mult cochetam, in sinea mea, cu ideea de a ma departa de divertisment.. Sincer, nu ma mai regasesc, in divertismentul de astazi. Nu pot sa concurez cu ceea ce astazi aduce rating : sunt fie emisiuni excelente ( ma refer la marile show-uri muzicale) dar cu bugete exorbitante, la care eu nu voi putea visa niciodata, fie subproduse de tip tabloid sau reality show, in a caror haina nu ma vad niciodata imbracata.. Divertismentul cuminte, cu tenta educativa, pe care l-am promovat, incepind cu „Ceaiul de la ora 5” , si caruia am incercat sa-i fiu fidela in toate formatele originale, pe care le-am lansat pe piata, nu mai corespunde, din pacate, vremurilor… Politica de programe a noii conduceri a TVR mi-a dat sansa sa fac aceasta schimbare majora in profilul meu profesional. E adevarat, maniera de a aborda o emisiune medicala, pastreaza in ea experienta celor peste 20 de ani de divertisment. Este o abordare originala, relaxata, imbracata in haina unui show interactiv, cu public, in care tot ceea ce tine de sanatatea noastra, uneori referiri la maladii cutremuratoare, le este prezentat telespectatorilor „pe limba lor”, intr-o maniera relaxata si de catre specialisti care isi dubleaza competența cu o charisma desavirsita!”, a dezvăluit Marina.

Marina Almasan_DSC_0326Realizatoarea TV, care de curând a lansat volumul de editorialele ”Bombanelile Marinei” a vorbit și despre lucrurile care zilnic o calcă pe nervi. „In general, ma fac sa bomban lucrurile care incalca principiile in spiritul carora am fost crescuta . Si, in consecinta, si oamenii care se abat de la ele! Ma dor rautatea, prostia, minciuna, indolenta, dezinteresul, lenea. N-as vrea sa mai traiesc in tara lui „Lasa ca se poate si-asa!”, nu vreau sa mai am in jur oameni care sa ai a-n crunte stampila „Nu-mi pasa!”. E-adevarat, am bombanit si la adresa propriei vieti, dar si in directia celor care i-au facut-o harcea-parcea! Nu m-am omis nici pe mine, caci nici de mine nu am fost totdeauna multumita! Iar, printre rinduri, nu am mai bimbanit, ci am oftat..Mi-am ingramadit gindurile, experienta de viata, sperantele, mi-am analizat trecutul, mi-am trecut prin furcile caudine prezentul si mi-am mingiiat pe crestet viitorul, dorindu-mi sa fie frumos!”, a conchis Marina Almășan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X