Cum purtăm fusta midi în această toamnă?

Cum purtăm fusta midi în această toamnă?
Cum purtăm fusta midi în această toamnă?
Autor:

Fusta midi a revenit puternic în tendinte, iar celebritaţile i-au făcut din nou loc, în garderoba lor de toamnă.

Croiala simplă şi dreaptp a fustei alungeşte silueta şi creează acel efect “lady like” mult dorit de toate femeile. Purtată cu cămaşă albă sau un top simplu şi pantofi cu toc înalt, această piesă vestimentară oferă o eleganţă desăvârşită oricui o poartă, iar cu o capă de blană capătă valenţe estetice noi.

Acriţa Freida Pinto a ales o fustă Burberry Prorsum, într-o nuanţă de turcoaz metalizat şi o bluză albă, la International Day Of The Girl Gala care avut loc pe Empire State Building, din New York. Ea şi-a construit o ţinută “effortless chic”, mizând pe impactul vizual al asocierii unei piese simple cu una strălucitoare, în aceeaşi ţinută.

freida

Pe un efect similar a mizat si Blake Lively care a impresionat publicul, la lansarea filmului Turbo prin silueta perfectă, pusă în valoare de un top gri, din mătase şi cea mai strălucitoare fustă din colectia Burberry Prorsum Resort 2014.

blake

Mult mai îndrăzneaşă, solista Rita Ora a optat pentru un material inedit: cauciucul transparent, sub care se puteau întrezări pantaloni scurţi, cu aspect retro şi celebrul print cu inimioare. Cămaşa albă, masculină a echilibrat ţinuta de inspiraţie “budoir”.

rita

Sienna Miller a dat un aspect luxos unei fuste midi cu volan, prin asocierea acesteia cu o haină scurtă din blană şi sandale strălucitoare, la lansarea colecţiei de primăvară-vară Burberry Prorsum, care a avut loc la Londra.

sienna

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X