Astazi iti spunem cum sa prepari cele mai delicioase si crocante snitele de pui! Trucul bucatarilor nu mai este un secret acum. Uite tot ce trebuie sa faci!

Pentru inceput, carnea trebuie lasata la marinat jumatate de ora.
Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.

Ingrediente:

  • 500 g pipet de pui
  • Sare
  • Piper
  • Zeama de lamaie
  • Ulei de masline
  • 100 g unt
  • 250 g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 100 g faina

Mod de preparare:

Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.

Ouale se amesteca bine cu un praf de sare, putin piper si 1 lingurita de faina, iar fulgii de porumb se strivesc usor.

Bucatile din piept de pui se trec prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final prin fulgii de porumb.

Se prajesc in unt topit, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se rumenesc si devin crocante la exterior.

Se servesc alaturi de garnitura preferata.

Sursa: Stirilekanald.ro