Te-ai gândit cum ar fi să fii studentă și să ai un job care să îți permită tot ce îți dorești? Sunt studentă în anul trei de facultate, lucrez de aproape 3 ani ca model într-un studio de videochat și ma bucur de o viață luxoasă în București.

Jobul de model de videochat mi-a schimbat complet viața în bine și mi-a permis să am o studenție ca în povești. Nu a trebuit să depind de părinții mei financiar, am câștigat încă de la început foarte mulți bani astfel încât să pot să îmi permit o chirie în centrul orașului, într-un apartament luxos, ieșiri în oraș cu colegii de facultate sau prieteni, plecări la munte, la mare, în străinătate, bijuterii, haine și make-up la care doar visam în timpul liceului.

Citește și:

Cum am ajuns să fiu model de videochat în timpul studenției?

Să lucrezi la un studio de videochat cu experiență nu mai era deloc un tabu pentru colegele mele de facultate. Multe dintre fete cunoșteau deja persoane care lucrau în domeniu sau lucrau chiar ele la un studio. Colega mea de grupă lucra deja în acest domeniu și m-a încurajat să merg la un interviu la cel mai bun studio de videochat din București. După o discuție foarte relaxată cu o manageră, am început colaborarea cu Rich Girls Studios.

De la început, am spus că îmi doresc sa ajung la toate cursurile la facultate. Echipa Rich a fost foarte deschisă și împreună am făcut un program care să îmi permită să nu pierd cursuri și seminarii, să am timp să învăț pentru examene, dar și să ies cu prietenii. Pe de altă parte, experiența lor mi-a fost de folos în conceperea unui program flexibil deoarece acest lucru m-a ajutat să câștig 3.800$ în prima lună!

Citește și:

Dacă ești studentă și te gândești dacă jobul de model ți s-ar potrivi și dacă ar trebui să îți îndrepți atenția către angajari videochat, o să îți povestesc cum am reușit eu să împac viața de studentă cu cea de model de videochat.

Cazare gratuită

Știai că dacă ești model începător la Rich Girls Studios beneficiezi de cazare gratuită oferită de studio, până te acomodezi cu noul job? Pentru mine a fost un factor important, pentru că nu mai trebuia să îmi fac griji privind plata chiriei și am putut să mă concentrez la facultate și la jobul meu. După acea perioadă deja câștigurile mele erau din ce în ce mai mari și m-am mutat într-un apartament pe care l-am amenajat așa cum îmi doream.

Citește și:

Program flexibil

Încă de la interviu, i-am spus managerei că îmi doresc să ajung la cursuri deoarece facultatea este foarte importantă pentru mine. Am stabilit împreună un program care să îmi permită să respect orarul impus de facultate, dar și să ajung la studio suficient timp încât să am încasările dorite. Ca să nu mai spun că am avut timp și de ieșiri în oraș cu colegii de facultate! Plus că multe dintre colegele mele de facultate erau și colegele mele la studio. Nu mai este un tabu să lucrezi la videochat in București!

Obiective bine stabilite

În ceea ce privește facultatea, obiectivul meu era să ajung la cursuri și să nu am nicio restanță, ceea ce am reușit. Și m-am bucurat foarte mult!

Obiectivul la studio era să nu am încasări mai mici de 4.000$ pe lună. A fost suma pe care mi-am setat-o de la început, având în vedere că doar în prima lună câștigasem 3.800$. Suma minimă setată îmi acoperea plata chiriei într-o zonă centrală, aproape de facultate și studio, haine, cosmetice și accesorii de la cele mai cunoscute branduri și ieșiri în oraș cu prietenii fără să am grija cheltuielilor.

Trainerița mea m-a ajutat să fiu repede relaxată online și să îmi fidelizez membrii. Acest lucru m-a ajutat să obțin încasări tot mai mari, chiar și într-un program mai flexibil. Important este să respecți turele stabilite și să asculți sfaturile trainerițelor. Trainingul din cel mai bun studio de videochat din Bucuresti – Rich Girls Studios – te ajută mult să ai câștiguri mari cât mai repede! După primele luni, am reușit să ajung la câștiguri de peste 10.000$ pe lună și să fiu model de top.

Beneficii VIP

Toate modelele Rich Girls Studio au parte de servicii de înfrumusețare gratuite (make-up, manichiură, coafor) și ședințe foto/ video care te fac să te simți ca o vedetă.

Însă ca model de top, beneficiile se multiplică. Pe lângă câștigurile pe care în studenție nici nu îndrăznești să le visezi, am beneficiat de călătorii în SUA și în multe țări din Europa plătite de studio, premii valoroase, ședințe foto în locații de vis, ieșiri în cele mai exclusiviste cluburi din țară, unde aveam parte de tratament VIP și multe alte amintiri de neuitat.

Recuperare ture pierdute

Este normal, ca studentă, să ai zile mai aglomerate la facultate sau proiecte importante de predat care îți ocupă mult timp. Însă, așa cum spuneam, pentru a-ți păstra veniturile așa cum ți-ai dorit, tot ce ai de făcut este să te organizezi cât poți de bine. Spre exemplu, dacă aveam mai multe cursuri sau seminarii după amiază, veneam întâi la studio și apoi plecam la facultate.

Dacă mergeam dimineața la facultate, ajungeam după amiază la studio. Alteori recuperam în weekend, mai ales că deseori membrii cu care conversam se obișnuiseră să mă vadă în weekend și petreceam mai mult timp online împreună.

Pune în balanță ce îți dorești și ce vrei să obții

Jobul de model la un studio de videochat vine cu multe beneficii, pe care cu siguranță nu le ai în alte domenii (de la cazare gratuită, program flexibil, până la servicii de înfrumusețare gratuite, călătorii în străinătate cu echipa și operații estetice – dacă îți dorești). Însă trebuie să fii conștientă că nu este un job simplu, în care stai degeaba și faci bani. Dacă îți dorești încasări mari, trebuie să fii dispusă să te organizezi singură, să fii creativă și să încerci mereu să te autodepășești.

Din experiența mea, un job ca model de videochat este unul dintre puținele joburi pe care le poți face în facultate, astfel încât să ajungi la cursuri și să ai un venit care să îți permită tot ce îți dorești. La Rich Girls Studios am găsit o echipă minunată, care m-a ajutat mult și cu care m-am împrietenit repede, am obținut veniturile pe care nici nu mi le imaginam vreodată și am putut să merg la facultate așa cum îmi doream. Dacă ești curioasă, poți face o vizită la unul dintre studio-uri, mai ales ca Rich Girls face angajari in videochat (găsești detalii aici: https://richgirls-studio.ro/angajari-videochat). Poate ne vedem la o cafea!