Cum i-a influențat trecutul actuala viață de cuplu a Oanei Roman! Cu toţii ne dorim să fim fericiţi şi împliniţi alături de partenerii noştri, însă trecutul poate influența negativ actuala viață de cuplu. Acest lucru i s-a întâmplat și Oanei Roman.

Pentru că nu și-a ascuns trecutul și i-a povestit totul actualului soț, Oana Roman și Marius Elisei au fost la un pas de divorț, însă iubirea lor a fost atât de puternică încât au reușit împreună să treacă peste toate obstacolele vieții.

„Cu Marius sunt de şase ani, avem un copil minunat împreună. Au existat momente când eu am fost foarte supărată pe soţul meu şi altele când a fost el supărat pe mine. Aşa este într-o căsnicie… Şi eu, şi el am spus la un moment dat „gata, nu se mai poate, divorţăm”, dar totuşi ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună, că ne iubim, că avem o fetiţă superbă…Celor care susţin că omul ăsta stă cu mine din interes le spun că Marius a stat cu mine când era să mor, m-a cărat la spital şi m-a spălat cu prosopul trei luni de zile când am avut probleme grave de sănătate. Nu am putut să fac duş trei luni, repet, şi omul ăsta m-a şters cu prosopul. Nu poţi să faci aşa ceva dacă nu iubeşti un om.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata”.