Barbatii cu penis curbat sunt mult mai numerosi decat au impresia femeile si reprezentantii sexului tare deopotriva.

 „Cel mai mare defect al meu este de la talie in jos. Nu, nu e chiar defect… dar sunt usor curbat”, a recunoscut celebrul cantaret Enrique Iglesias intr-un interviu acordat publicatiei „New York Post”. Enrique Iglesias se numara printre numerosii barbati care au penisul curbat, dar acesta fapt nu este un defect.

O curbura usoara a penisului nu este anormala, spune terapeutul sexual Ian Kerner.

Dar cum devine un penis curbat? Deseori, este vorba despre „cum il invata” detinatorul sa stea din copilarie pana la maturitate. Spre exemplu, curbura poate aparea din cauza lenjeriei intime prea stramte si a faptului ca penisului este mereu pozitionat in aceeasi directie, spre stanga sau spre dreapta corpului. In comunitatea medicala, penisul curbat este asociat cu conditia Peyronie.

Insa barbatii care au penisul curbat nu sunt „defecti”, fiind la fel de „functionali sexual” si de sanatosi ca barbatii care au penisul perfect drept. Singura problema care poate aparea este o eventuala durere in timpul sexului.

Durerea in timpul sexului, in cazul barbatilor cu penisul curbat, poate aparea atat la el, cat si la partenera, in functie de pozitia sexuala adoptata. Cum iti dai seama ce pozitii sexuale sunt usor de realizat in timpul sexului cu un barbat cu penis curbat? Ei bine, doar prin exercitiu.

Citeste continuarea pe Lyla.ro