evzmonden.ro Web analytics

Prăjitură cu lămâie. Singurul dezavantaj al acestei prăjituri este că se termină prea repede

Prăjitură cu lămâie. Singurul dezavantaj al acestei prăjituri este că se termină prea repede
Prăjitură cu lămâie. Singurul dezavantaj al acestei prăjituri este că se termină prea repede
Prăjitură cu lămâie. Singurul dezavantaj al acestei prăjituri este că se termină prea repede
Consumul de citrice este mai mult decât necesar în acest anotimp, iar de acestă dată vom folosi sucul de la o lămâie pentru prăjitura de mai jos.

Pentru această delicioasă prăjitură ai nevoie de următoarele ingrediente:

Pentru crustă:
250 gr faina
50 gr nuci pecan tocate marunt
50 gr unt topit

Pentru straturi:
250 gr crema de branza moale
600 gr frisca
2 plicuri de budinca cu aroma de lamaie
sucul de la o lămâie
600 ml lapte
250 gr zahar tos
3 linguri nuci pecan, tocate foarte marunt

Mod de preparare:

1. Mixeaza toate ingredientele pentru crustă.
2. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia, intinde-o uniform si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 15 minute. Las-o apoi sa se raceasca.
3. Mixeaza crema de branza cu zaharul tos până ce vei obține o compizitie cremoasa si aerata.
4. Adaugă 250 gr de frisca. Omogenizeaza si acopera crusta din tava.
5. Mixeaza plicurile de budinca cu laptele pana cand se îngroasa, apoi adauga zeama de lamaie.
6. Acopera prajitura, apoi decoreaza cu restul de frisca si presara nucile pecan tocate foarte marunt.
7. Prajitura se ține la rece pentru aproximativ 4 ore.

Poftă bună!

Sursa: bzi.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X